Ga naar de inhoud
Home » Informatie

Informatie

Sinds 2018 is de organisatie van de avond4daagse in Weesp in handen van de stichting A4D Weesp. Het bestuur van deze stichting bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester. Het organiserend comité wordt aangevuld met tenminste 1 ouder van elke deelnemende school. Zo wordt de avond4daagse jaarlijks door ca. 8 tot 10 enthousiaste vrijwilligers georganiseerd die graag zo veel mogelijk kinderen en volwassenen uit Weesp willen laten deelnemen aan de jaarlijkse avond4daagse. Want samen wandelen is leuk, gezellig en goed voor je gezondheid!

Wil jij je ook graag inzetten voor de avond4daagse en zo helpen om er een onvergetelijke belevenis van te maken voor alle wandelaars? We zijn altijd op zoek naar voldoende verkeersregelaars, EHBO’ers, coördinatoren of andere helpende handen. Neem contact met ons op via het formulier op deze website of stuur een mailtje naar info@avond4daagseweesp.nl.

Heb je helaas geen tijd maar wil je wel bijdragen? Dan is een (eenmalige) gift ook altijd heel erg welkom. Ook al draait de gehele organisatie op vrijwilligers, er is toch aardig wat geld nodig om het evenement veilig en leuk voor iedereen te laten verlopen (en volgens alle benodigde regeltjes). Op deze pagina staat een QR-code en een link waarmee je een gift kan overmaken.